Reviderm - The Skin Microbiome

Reviderm - The Skin Microbiome

REVIDERM pro microbiome

Wat is dit?

Algemeen:

Kort samengevat: REVIDERM pro microbiome is
  • uniek samengesteld
  • synergistisch werkzaam
  • geconcentreerd volgens behoefte
  • geïndividualiseerd
De revolutionaire innovatie -REVIDERM pro microbiome- een persoonlijk speciaal product, die perfect kan worden afgestemd op uw huidtype.

Wat is het microbioom en waarom spreekt iedereen eroven?  En hoe kunnen we die kleine micro-organismen in ons voordeel gebruiken? Vanaf het moment dat we worden geboren wordt onze huid van nature beschermd door micro-organismen, maar van zodra dit systeem uit balans is, is onze huid vatbaarder en niet meer beschermd tegen invloeden van buitenaf. Om ons beschermend microbioomschild te ondersteunen kunnen we speciale producten op maat van ons huidtype, zoals de REVIDERM verzorgingslijn pro microbiome in onze dagelijkse verzorging opnemen. Of het nu gaat om droge, vette of rijpe huid, bescherm en behoud het evenwicht van uw huidflora, perfect aangepast aan uw huidconditie met de nieuwe REVIDERM verzorgingslijn pro microbiome. Onze voeding, stress of zelfs het weer kan onze huidflora negatief beïnvloeden. Hoe u de microscopisch kleine organismen op uw huid kan beschermen en behouden of hoe u een onevenwichtige huidflora weer in balans kan brenge, leert u bij ons in de salon van Volendam Cosmetics.

Allrounder voor het behoud van de huidgezondheid: pro microbiome helpt de huid gezonder en weerbaarder te maken en zorgt voor een gladde en soepele huid.

Doorbraak bij gen-analyse! State of art technologie voor gen-analyse heeft de laatste jaren de complexe maar kwetsbare biodiversiteit onthuld van de micro-organismen die onze huid koloniseren. Met behulp van deze nieuwe bevindingen heeft REVIDERM een nieuw innovatief speciaal verzorgingsproduct ontwikkeld dat eenvoudig in de dagelijke huidverzorging kan worden opgenomen.  Het enige wat u hoeft te doen is de REVIDERM pro microbiome aan uw dagelijkse verzorgingscrème toe te voegen!  Zo helpt u uw huid zichzelf te helpen!

Pro microbiome aged skin:

Het innovatieve microbionische complex van REVIDERM, in synergie met biotechnologische agebiotic bevordert het gezonde microklimaat van de rijpe huid. De combinatie van pre-, pro- en postbiotische werkstoffen in REVIDERM pro microbiome aged skin bevordert de afgifte van anit-oxidanten, verhoogt de celbescherming, verbetert de hydratatie en vermindert rimpels.

Pro microbiome oily skin:

Het innovatieve microbionische complex van REVIDERM, in synergie met azelaïnezuur brengt het microklimaat van de vette huid weer in balans. Het pro microbiome oily skin herstelt de bacteriële diversiteit van de vette huid en maakt de huid weer zakt en fijnporig en beschermt tegelijkertijd tegen inflammatoire onzuiverheden.

Pro microbiome dry skin:

Het REVIDERM pro microbiome dry skin herstelt de bacteriële diversiteit van de droge huiid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Het innovatieve microbionische complex van REVIDERM, in synergie met gisteiwitten bevordert het gezonde microklimaat van de droge huid en brengt ze in balans.

Microbionic complex:

Uniek samengesteld, geconcentreerd volgens behoefte. De postbiotische indicatiewerkstoffen ondersteunen de huidflora:

prebiotisch door inuline, om de huidkwaliteit te verbeteren en huidproblemen te voorkomen.
probiotisch door lactobacillus ferment om het huidmicrobioom te vesterken en de flora te stabiliseren.
als communicatie-hacker door Noni-celkweekextract om overmatige reproductie van individuele micro-organismen te voorkomen.
Terug naar blog